Globalt Netværk

Gennem mit livs lange virke i Kampkunst (Martial Art) har jeg knyttet venskabsbånd og netværk internationalt. Derfor har jeg valgt at sprede budskabet der igennem som start.
Der er også det helt specielle ved ægte Martial Art folk, at de alle indeholder en vis del af de samme værdier og det er ofte mennesker der tager deres egen personlige udvikling seriøst. De ved om nogen at alt begynder med dem selv. At arbejde med deres bevidsthed er allerede en stor del af deres liv. De er ikke bange for at gå i gang med en opgave, der for de fleste kan virke uoverskuelig.
Jeg søger at møde de mennesker, der har hjertet på rette sted og er oprigtige og ægte. Dem som vil noget for andre.

Vi må ikke negligere denne kamp, den handler jo om vores medskabninger og vores efterkommere og vores eget eftermægle på denne jord.
Man kan vælge at vinde pokaler og medaljer fra hinanden, men der vil være flest tabere. Vi kan købe og sælge aktier på det helt rigtige tidspunkt, men der ville være flest tabere og jeg kunne blive ved og ved.
Vi skal løfte hinandens energi frem for at vinde over hinanden.

Når jeg underviser i Martial Art siger jeg altid: Du kæmper kampen med dig selv og med andre. Du skal ikke kæmpe mod nogen, -det er en kamp, du ikke kan vinde. Hvis man forsøger at kæmpe den kamp, vil man sande at den aldrig stopper. Og i denne sammenhæng er jeg heller ikke mod nogen, men med alle, i håbet om at vi finder en fælles samhørighed at bygge på.
Som start kontakter jeg en ad gangen personligt, derefter er proceduren at I tager fat i dem I mener kunne være interesseret. Alt skal være med personlig kontakt. Budskabet skal ikke masse produceres på sociale medier, der kommer vi ingen vegne. Det er den personlige kontakt der skal til.
Jeg håber inderligt at I vil hjælpe mig og være med til at gøre en forskel.

Shihan Kurt Ørum