Opstart

Der er næsten ingen grænser, vi arbejder for at se muligheder frem for begrænsninger.
Ideen er, at det er gennem dialog, at alle fremlægger deres behov og de udfordringer, de selv har, men også hvad de observerer hos andre mennesker, dyr og naturen. Det kan også være et personligt projekt, du arbejder på, hvor du har brug for hjælp eller sparring.
Men alt skal falde ind under begrebet samhørighed.
Men tanken er, at vi skal finde løsninger sammen, i ånden hvor alle forsøger at hjælpe andre så godt som muligt.
Hvis vi ikke forstår, hvad sameksistens er, men kun tænker på os selv, er der ingen positiv fremtid at se frem til på vores planet. Vi skal uselvisk forsøge at gøre en forskel for andre og andet end os selv. Men der skal være balance og harmoni i forholdet, så alle forsøger at give. Ingen skal være eller føle sig alene, når de er forbundet gennem
Noble Cohesion.
Vi skal kun gøre brug af personlig kontakt og social interaktion, ikke sociale medier, så del hjemmesiden med en person af gangen. Vi møder ligesindede her, med forskellige færdigheder, hvilket også er en styrke.
Vis hjemmesiden til en, som du tror ønsker andre det bedste og noget større end sig selv, men husk at forsøge at kommunikere budskabet ansigt til ansigt, i stedet for at gøre det online.

Det vil sige, find sammen i små grupper og tal om Noble Cohesion, man kan også få en assistent til at deltage. Over længere afstand, kan videoopkald dog anvendes, hvis ikke der er andre alternativer, men kun meget begrænset. Her er det en god ide at kontakte os.

Kampkunst har altid været min passion, men at gøre en forskel for vores planet vil være mit kald, indtil jeg drager mit sidste åndedrag.

Shihan Ørum.